Mura Vendégház

Foglalás

 1. A szálláshely lekötését személyesen,vagy írásban tudjuk elfogadni a létszám, időpont és elérhetőség megadásával. A visszaigazolás e-mail-ben ill. levélben történik. Lekötéskor 50% “foglalási előleg” fizetendő a Szállásadó bankszám- lájára: OTP 11773494-13120603. A szállásfoglalást az előleg befizetéséről szóló igazolás beérkezésétől garantáljuk. A fennmaradó rész a szállás igénybevételekor a helyszínen fizetendő.
 2. Szállásfoglalás visszamondását (Csak a már befizetett előleggel véglegesített foglalásra vonatkozik!) a szolgáltató személyesen, vagy írásban tudja elfogadni, az alábbi feltételekkel:
  • Ha a Vendég legalább 30 nappal az utazás előtt visszamondja a szálláshely-foglalását, úgy az ügyintézési költségekkel (a bruttó ár 3%-a, de legalább 2000,- Ft) csökkentett összeg visszajár.
  • Az utazás megkezdése előtt, 30 napon belül a kötbér a következőképpen alakul:
   1. 29-15 nap: visszamondott szálláshely esetén az ügyintézési költség és az egy éjszakára eső szállás árának megfelelő összeg.
   2. 14-3 nap: visszamondott szálláshely esetén az ügyintézési költség és a két éjszakára eső szállás árának megfelelő összeg.
   3. 3 napon belül: visszamondott szálláshely esetén az ügyintézési költség és három éjszakára eső szállás árának megfelelő összeg levonása után fennmaradó befizetését kapja vissza a Vendég.
  • Az utazás megszakítása esetén a befizetett szállásdíjból a ténylegesen eltöltött éjszakák + három éjszakai szállásdíj, valamint az ügyintézési költségen felüli rész jár vissza a Vendégeknek.
 3. Ha az utazás megkezdése előtt a lefoglalt szálláshely bármely okból fogadóképtelenné vált, vagy a vállalt szolgáltatásokban változás következett be, azt szállásadó haladéktalanul tudatja a Vendéggel. A Vendég nem köteles a változásokat elfogadni, azonban ha a Vendég eláll az utazástól, akkor a foglalási szerződés semmisé válik, ekkor a szállásadó köteles a jegybanki kamattal növelt foglalási előleget a Vendégnek visszafizetni. Nem kérhető kártérítés, ha a szállásadó rajta kívülálló, elháríthatatlan okból nem tudja biztosítani az ígért szálláshely szolgáltatást (pl. természeti katasztrófa /árvíz, földrengés, földcsuszamlás, stb./, tűzvész, terrorcselekmény, munkabeszüntetés /sztrájk/, zavargások, stb.)
 4. Szállásadónak hibás teljesítés esetén kártalanítási kötelezettsége van, amit a szállásadó a Vendéggel egyezségre törekedve közvetlenül intéz.
 5. Szállásadó a szálláshelyet kitakarítva, rendeltetésszerűen használható állapotban köteles a Vendégnek átadni. A berendezési és felszerelési tárgyak meghibásodása esetén haladéktalanul gondoskodik azok kijavításáról.
 6. Vendég a szálláshelyen okozott kárt a szállásadóval a helyszínen köteles rendezni.
 7. Vendég a szálláshelyet egyéb megállapodás kivételével, bejelentett érkezése napján 15 órától veheti igénybe, a foglalása utolsó napján 10 óráig jogosult a szálláshelyen tartózkodni.
 8. A Szállásadónak joga van kikötéseit kiegészíteni, erre azonban minden esetben külön előre fel kell hívnia a Vendégek figyelmét!
 9. Egy éjszakai foglalás esetén 25 % pótíjat számolunk fel.
 10. A szállás elhagyásakor fizetendők az egyéb szolgáltatásokért járó díjak. Ha ezek a díjak a szállás időtartama alatt elérik a 20.000,- Forint értéket, akkor azt időközben rendezni kell!
 11. Kaució az éjszakák számától függetlenül 20.000.- ft . Amennyiben az üdülés ideje alatt a lakók az ingatlanban, a használati tárgyakban, eszközökben kárt okoznak, az/oka/t kötelesek megtéríteni! A lehetséges károkozások felsorolását és a fizetendő térítést tartalmazó listát az érkezéskor kérésre átadjuk a vendégeknek.
 12. Ha nem történik az üdülés alatt károkozás, akkor a teljes összeg visszajár a vendégnek a szállás elhagyásakor illetve a fizetendő szolgáltatási díjakba beszámítható.

Az árváltozás jogát fenntartjuk!

Fontos tudnivalók

Érkezés: 14.00 órától. A későbbi érkezést kérjük előre jelezni szíveskedjenek!

Távozáskor 10.00 óráig kell elhagyni a szállást!

További információkért kérjük, forduljon hozzánk bizalommal!